Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator octombrie 2015

Marţi, 22 Septembrie 2015 07:39

Horoscop Varsator octombrie 2015

Horoscop Varsator octombrie 2015Afla horoscop Varsator octombrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator octombrie 2015 - Dragoste

In luna octombrie 2015 lucrurile se manifesta intr-un ritm destul de alert in plan sentimental gratie prezentei Soarelui si a planetei Mercur in casa relatiilor Varsatorului. Se deschid noi drumuri, apar noi sanse in plan rational, intelectual, cultural-spiritual si chiar fizic. Alaturi de perechea dvs. veti gasi solutii la activitatile de dezvoltare personala si veti reusi sa va consolidati relatia actuala. Nu sunt excluse calatoriile in doi. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va gasiti perechea potrivita. Accentul cade pe introspectie si relationare, mizand pe aspectele intime si subtile ale relatiei. Pentru aceasta, mizati pe inteligenta si capacitatea psihologica personala, reusind in final sa va atingeti scopul: sansa, noroc si fericire in viata de cuplu.

Horoscop Varsator octombrie 2015 - Cariera si bani

Luna octombrie 2015 pare sa fie destul de dinamica in plan profesional pentru nativii Varsator. Pe de o parte, manifestati o predilectie aparte spre afaceri si investitii, cu sanse de reusita, gratie prezentei planetelor Marte si Jupiter. Pe de alta parte, sunteti predispusi spre noroc, sansa si oportunitate. Nu ratati ocazia potrivita, colaborarea in echipa, munca cu partenerii, iar veniturile suplimentare nu vor intarzia sa apara. Totusi, nu va lasati dusi de val cand vine vorba de bani. Ganditi de doua ori inainte de a actiona o data, astfel incat sa evitati riscurile si sa impiedicati orice neplacere ori problema tranzactionala. Castiguri frumoase pot sa apara in urma implicarii in proiecte cu fonduri nerambursabile. De asemenea, se anunta castiguri neasteptate (cadouri, mosteniri, castig la bursa, etc.).

Horoscop Varsator octombrie 2015 - Sanatate

Nu par sa fie probleme de sanatate pentru nativii Varsator in luna octombrie 2015. Fizic nu aveti nici un motiv de ingrijorare. Cu psihicul se pot ivi mici neplaceri, de aceea nu ar strica sa mai faceti cate o pauza de munca din cand in cand. Evitati stresul, suprasolicitarile si starile tensionale. De asemenea, pastrati-va echilibrul si nu exagerati lucrurile. Nu e momentul sa analizati lucrurile in profunzime. Doar veti agita spiritele si veti genera stari de neliniste si anxietate. Luati orice situatie cu mult calm, pastrand doza rationala de actiune si gandire, fara sa existe exagerari in urma unor probleme minore. Nu in ultimul rand, e nevoie sa fiti precauti in manuirea instrumentelor, caci sunteti predispusi riscurilor de accidente si raniri.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: