Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion ianuarie 2015

Marţi, 30 Decembrie 2014 01:09

Horoscop Scorpion ianuarie 2015

 

Horoscop Scorpion ianuarie 2015Afla horoscop Scorpion ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion ianuarie 2015 - Dragoste

In luna ianuarie 2015 simtiti nevoia acerba de protectie si intimitate. Evident, preferati sa petreceti timpul alaturi de familie, in casa dvs., intr-o atmosfera cat mai relaxanta si retrasa de ochii lumii. Pesemne parcurgeti o perioada nostalgica, revin amintirile si chiar e posibil sa reintalniti o fosta iubire. Din a doua jumatate a lunii lucrurile incep sa prinda contur si sa se inveseleasca gratie prezentei lui Marte. Astfel, veti manifesta romantism si tendinte de cucerire. Totusi, nu va aruncati inainte, tineti ochii deschisi, nu doar inima. Fiti precauti si incercati sa cunoasteti bine persoana de alaturi.

 

Horoscop Scorpion ianuarie 2015 - Cariera si bani

Luna ianuarie 2015 pare sa fie benefica in planul carierei pentru nativii Scorpion datorita prezentei favorabile a planetelor Jupiter, Uranus si Saturn. Aveti sanse se reusita si cel mai bine va descurcati pe plan intelectual. Comunicati usor, veti face unele deplasari de serviciu si evident, nu vor lipsi intalnirile de lucru. Va remarcati prin idei si initiativa. Daca lucrati si acasa, familia va sustine si chiar va ajuta. De asemenea, manifestati un interes sporit pentru terenuri si imobiliare. Se pare ca doriti sa construiti, sa renovati, sa redecorati casa. Financiar, nu o duceti rau, dar fiti precauti in a doua jumatate a lunii cand sunt posibile unele pagube.

 

Horoscop Scorpion ianuarie 2015 - Sanatate

Va bucurati de energie in luna ianuarie 2015, insa atentie cum o consumati. Pastrati un ritm echilibrat de viata, fiti disciplinati si veti evita eventualele probleme. Incercati sa ajungeti la un echilibru in ceea ce priveste munca si odihna. Acordati-va timp pentru relaxare. De asemenea, nu ar strica sa manifestati o atentie sporita pentru miscare, indiferent de vorba sa (mers la sala de sport, participare la dans, mers pe jos in aer liber) etc. Daca apar probleme de sanatate, nu ezitati sa mergeti la medic pentru un control.

 

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Scorpion 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: