Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion februarie 2014

Joi, 30 Ianuarie 2014 18:50

Horoscop Scorpion februarie 2014

 

Horoscop Scorpion februarie 2014Afla horoscop Scorpion februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion februarie 2014 - Dragoste

Se pare ca lucrurile revin pe fagasul normal, gratie lui Venus care isi reia mersul direct. Lucrurile incep sa se miste, blocajele se risipesc, neintelegerile se lamuresc, iar lucrurile intrerupte candva pot fi reluate si duse spre finalizare cu succes. Evenimentele incep sa-si dezvaluie sensul si au o semnificatie anume pentru viata sentimentala a Scorpionilor. Daca veti pune cap la cap toate lucrurile, veti putea trage concluzii importante pentru fericirea dumneavoastra. Daca sunteti implicat intr-o relatie pasionala sau daca sunteti la inceputul unei relatii, prima parte a lunii aduce situatii confuze si capricii nenumarate. Abia in ultima decada se ivesc impliniri in viata sentimentala a nativilor Scorpion.

 

Horoscop Scorpion februarie 2014 - Cariera si bani

Se anunta o perioada ce cuprinde mult stres. Veti avea mult de munca, dar se pare ca situatia este extrem de incordata. Cerintele sunt mari si urgente, iar lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate, chiar atunci cand te astepti mai putin. Va puteti confrunta cu dificultati in coordonarea eforturile care sa duca la finalizarea lucrurilor si la eficienta dorita. Prima parte a lunii aduce un sentiment de insatisfactie, in timp ce ultima parte a lunii pare mult mai favorabila nativilor Scorpion, fiind aducatoare de realizari, inclusiv pe plan financiar.

 

Horoscop Scorpion februarie 2014 - Sanatate

Situatia tensionata continua, de aceea trebuie sa fiti in continuare cu ochii in patru atunci cand vine vorba de starea dumneavoastra de sanatate. Asadar, fiti atenti, protejati-va, supravegheati-va permanent si tratati problemele si afectiunile existente. De asemenea, va confruntati cu situatii de stres, de aceea ar fi bine sa gasiti noi mijloace de lupta impotriva stresului. Evitati excesele, regimurile stricte si drastice caci va pot face mai mult rau decat bine. Faceti miscare, adoptati un regim alimentar diversificat si sanatos, nu uitati de odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: