Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu mai 2015

Joi, 09 Aprilie 2015 10:48

Horoscop Leu mai 2015

 

Horoscop Leu mai 2015Afla horoscop Leu mai 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu mai 2015 - Dragoste

Luna mai 2015 sta sub semnul emotiilor si a sentimentelor pentru nativii Leu. Resimtiti acut nevoia de afectiune. Traiti totul la cote inalte, ajungand la stari de insufletire puternica si pasiune. Planetele va sunt de ajutor, beneficiind mai ales de prezenta favorabila a lui Jupiter, ce aduce situatii si conjucturi relationale deosebite. Totusi, lucrurile nu sunt doar roz, caci pozitia planetelor Marte si Mercur aduce incurcaturi. Astfel, pot sa apara probleme de comunicare, divergente de opinii, conflicte. De asemenea, pozitia delicata a planetei Venus si distonantele Saturn-Neptun aduc cu sine sperante false si deziluzii ca urmare a unor alegeri gresite.

 

Horoscop Leu mai 2015 - Cariera si bani

In luna mai 2015 reusiti sa va remarcati la locul de munca, evoluand in cariera. Aveti energie, aveti idei marete si reusiti sa va impuneti. Sansele de apreciere si recunostinta apare mai ales in prima jumatate a lunii. Totusi, nu e simplu. E nevoie de multa determinare din partea dvs., de eforturi suplimentare pentru derularea eficienta a unor activitati. Numai in acest fel veti reusi sa treceti peste crize, animozitati si chiar piedici. Aveti multe batai de cap, dar cu inteligenta si cumpatarea de care dati dovada veti reusi sa va atingeti obiectivele. Mizati mai ales pe capacitatile pesonale. Cei din jur doar va pot incurca ori va pot schimba planurile. Financiar, ar fi bine sa fiti cumpatati deoarece exista riscuri.

 

Horoscop Leu mai 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 lucrurile stau bine din punct de vedere al starii personale de sanatate. Pur si simplu, debordati de energie, ceea ce anima lucrurile. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa exagerati lucrurile. Nu sunteti de fier, iar probleme neobisnuite si situatii neasteptate pot sa apara. Ar fi bine sa evitati riscurile si excesele de orice fel. Indiferent de situatia in care va aflati, nu strica sa urmati un regim alimentar sanatos, sa faceti miscare, sa va relaxati, sa petreceti timpul alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: