Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara noiembrie 2015

Marţi, 06 Octombrie 2015 00:55

Horoscop Fecioara noiembrie 2015

Horoscop Fecioara noiembrie 2015Afla horoscop Fecioara noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara noiembrie 2015 - Dragoste

Luna noiembrie 2015 sta sub semnul pasiunii pentru nativii Fecioara gratie prezentei favorabile a planetelor Venus, Marte si Jupiter. Relatia de cuplu se bazeaza pe comunicare, sprijin reciproc si profunzime emotionala. Dar, atentie, nu duceti lucrurile la extrem. Pastrati echilibrul si evitati incrancenarile si incapatanarile de vointa. Cu toate acestea, armonia si pacea in viata de familie revine dupa multa vreme. E momentul sa lasati grijile la o parte si sa va bucurati de intensitatea iubirii. Sunt posibile unele schimbari, modificari ori renovari in locuinta. Totusi, luati decizii doar in urma unor analize si examinari clare, detaliate.

Horoscop Fecioara noiembrie 2015 - Cariera si bani

In luna noiembrie 2015 sunteti extrem de activi si culegeti roadele in urma finalizarii unui proiect mai mare ce parca v-a acaparat in ultima vreme. Impulsurile pozitive ale planetelor Jupiter si Mercur le veti simti pregnant in a doua jumatate a lunii. Reusiti sa va mobilizati, aveti energie si sunteti capabili sa schimbati lucrurile in favoarea dvs. Totusi, nu exagerati si acordati-va obligatoriu unele pauze. Sansa va surande in viata sociala, iar financiar veti avea de castigat. Acum e momentul sa puneti in aplicare proiectele imobiliare. In orice caz, sanatatea emotionala va sporeste capacitatea profesionala, aducand cunoastere de sine si plus de incredere in fortele proprii.

Horoscop Fecioara noiembrie 2015 - Sanatate

In luna noiembrie 2015 ar trebui sa fiti destul de vigilenti si precauti in privinta starii de sanatate. Frigul isi face aparitia, iar dvs. sunteti extrem de sensibili. Eventualele probleme de sanatate se bazeaza pe imunitatea scazuta, astfel ca sunt posibile raceli repetate. Nu ar strica sa urmati o cura de crestere a imunitatii, sa adoptati un regim alimentar sanatos, sa faceti miscare si sa acordati timp pentru odihna si relaxare. De asemenea, nu as strica sa va imbracati bine in perioadele in care temperatura aerului e scazuta si prezinta diferente mari de la o zi la alta. Cu precautie si rabdare veti evita asemenea probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: